Tanfolyam tartalom

Összes kiniytása
Téma tartalom
0% befejezve 0/1 lépés
Téma tartalom
0% befejezve 0/1 lépés
1 / 2

Magyar középiskolai felvételi 6. osztály (PRÉMIUM)

Jelenlegi állapot
Nem jelentkeztél
Ár
Ingyenes

Üdvözlünk az eTalonSchool 6. osztályos magyar felvételi előkészítőjén!

A következő hónapokban együtt fogunk dolgozni. Mindent megteszünk azért, hogy a lehető legjobban felkészítsünk a januári felvételire.

Tanulni viszont neked kell, és ez nem kis munka!

Ebben a tanfolyamban találod meg a feladatlapban található 18 feladat videós magyarázatát, valamint az elméleti tananyagot. Ha valamit nem pontosan értettél vagy jegyeztél meg az órán, vagy ha ismétenél, megnézheted újra az órán megbeszélt feladatok megoldásának a magyarázatát.

A házinak feladott feladatok megoldásának videós magyarázatait is tartalmazzák a leckék. Hogyan dolgozz ezekkel?

  • Próbáld meg a feladatlapodon önállóan megoldani a címben szereplő feladatot! Attól függetlenül, hogy sikerül vagy sem, mindenképp nézd meg a próbálkozásod után a magyarázó videót is, mert itt tudod ellenőrizni a megoldásodat, és hasznos ötleteket kaphatsz ahhoz, hogyan tudod minél gyorsabban, pontosabban megoldani a feladatot, milyen csapdákat rejtettek el benne, amiket elkerülhetsz. Emlékezz, a hatékony felkészüléshez nem a végeredmény a fontos, hanem a megodás menete!
  • Ezután haladj leckéről-leckére az általunk ajánlott sorrendben! Ha kell nézd meg újra a segítség videókat, ezek az elméleti tananyag magyarázatait tartalmazzák. A kvízekkel ellenőrizheted a tudásod, és fejlesztheted azokat a matematikai készségeidet, amelyek segítenek abban, hogy a 45 perc elég legyen a feladatok megoldására.

A videós tananyag az ismétlést, gyakorlást, az esetleges hiányzás pótlását teszik lehetővé.

Nem kell előre dolgoznod, várd meg az órai magyarázatokat, mindig csak ezután nézd meg a feladatmegoldó videókat! Ennek érdekében időzítjük is a feladatokat tartalmazó témákat, csak azon a héten válnak hozzáférhetővé, mikor az adott témával foglalkozunk.

Az elméleti témák viszont előbb, szeptember második hetében elérhetővé válnak. Ha úgy érzed, hogy bármelyik területen hiányosságaid vannak, ezekkel érdemes előre tanulni, bár az órai feladatmegoldás közben ezeket az ismereteket átismételjük.

A videók megállíthatók, visszapörgethetők, és március végéig bármennyiszer megnézhetők.

A témák elején letölthetők az órán kiosztott feladatlapok is, ha újra meg szeretnéd valamelyiket oldani, ha elhagytad, vagy ha hiányoztál az óráról.

Ezekkel az online tananyagokkal tudod pótolni azokat az órákat is, amelyekről esetleg hiányoztál.

Egy-egy téma leckéi között, és a végén is találsz kvízeket, amikkel letesztelheted, hol tartasz az adott téma tananyagának elsajátításában.

Jó munkát kívánunk!